Je laatste bezoek was op Het is nu za dec 16, 2017 3:01 pm


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: HM Pro shows I'm Infected with Ransomwar? Please help.
BerichtGeplaatst: do sep 28, 2017 8:27 am 

Geregistreerd: di sep 19, 2017 3:45 pm
Berichten: 68
hello,
'm running around like a headless chicken right now. HM pro shows I've been infected with ransomware. Avast AV doesn't show anything though when I scan. I have no clue how to deal with this.

Please help me out.


Unfortunately, I can't quarantine it because I'm using a trial edition of HM pro. I don't want them to access my private information or get access to my banking account. What should I do?
Thanks!
Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.bleepingcomputer.com/forums ... ease-help/

marketing videos


Omhoog
Offline Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Geregistreerde gebruikers: Geen geregistreerde gebruikers.


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron